Bilde: Sosial entreprenør Christian Øye og Elina Mostafavi
Fotograf: Line Owren fotografi AS

Sosialt mål: Som et sosialt formål er det viktig for oss å inkludere alle slags mennesker i våre arrangementer og skape et fellesskap som føles trygt og støttende. Vi ønsker å gjøre et vidt spekter av arrangement for å utvide hva PlaySpace er. Samtidig vil vi være en positiv kraft i lokalsamfunnet og knytte folk i nabolaget litt tettere.

Prøv det-pakke: PlaySpace

Forretningsidé:

Vi finansierer driften vår gjennom en bærekraftig modell, som inkluderer både månedlige medlemsavgifter og arrangementer. Vi er stolte av alt vi har oppnådd så langt. Vi har gjort over 25 forskjellige arrangement og har totalt ca 50 events bak oss. Vi har gjort yoga, danset, byttet klær, hatt workshop, jamming, delesirkler og vi har mange spennende planer for fremtiden, inkludert lekeslossing, Moving Chi (kampsport),magedans kurs samt «Belly2Belly Cuddleparty». Vi tror at PlaySpace kan fortsette å vokse og bidra til å skape et fellesskap som er fokusert på lek, kreativitet og samskapelse.

Bakgrunn:

Vi startet PlaySpace fordi vi tror på verdien av lek og kreativitet for en sunn kropp og god mental helse. Vi ønsker å skape et trygt og støttende miljø der folk kan uttrykke seg selv gjennom dans, delesirkler, workshops, sang og andre kreative aktiviteter.

Kontaktinformasjon:

Linktree: PlaySpace

Facebook: PlaySpace

Instagram: @playspacesvg