Vi er i gang i Kvernevik!

Tre glade kolleger i Kvernevik. Siv Selvik Helgesen, prosjektleder for Kvernevik Unlimited, Ayan Jama, demokratirådgiver i Stavanger kommune og Robert Raustein, leder Madla Kvernevik frivilligsentral.

Foto: Siv Selvik Helgesen

De første idéene har fått spire i Kvernevik!

For en start det har vært! Yogatilbud, bydelskafé og gjenbruk av barnetøy er bare noe av det som har sett dagens lys i Kvernevik de siste månedene. Engasjerte innbyggere som kjenner bydelen og som brenner for at folk i Kvernevik skal få det enda bedre bruker av tid og energi for å gjøre nettopp dette. Vi er så imponerte!

Kvernevik Unlimited er en del av Områdeløftet i Kvernevik, et systematisk arbeid for å skape bedre hverdagsliv og gode nærmiljø i Kvernevik. Hørtes kommunalt ut? Neida, joda. Det som er sikkert er at vi er støttespillere og heiagjeng for innbyggere i bydelen og brobyggere inn mot det offentlige og mot privat næringsliv. Vi bygger nettverk for innbyggerne som har en idé som kan komme nabolaget og bydelen til gode og de er det mange av i Kvernevik. Vi gleder oss til å støtte flere innbyggerinitiativ og Unlimitere i Kvernevik.

Bli inspirerert

Les mer om Tasnim, Maricken og Anneli her!

 

Nærmiljøtilskudd Kvernevik

Har du en idé, et prosjekt eller en aktivitet du vil prøve ut? Kanskje er nærmiljøtilskudd aktuelt? Da kan du søke om pengestøtte fra kommunen.

Du kan for eksempel få støtte til et nabolagstreff, en nabolagshage, festival, grønnsakskasse eller andre aktiviteter. Du vet best hva ditt nabolag trenger!

Søknadsfristene i 2024 er 1. juni og 1. oktober.

Her er søknadsskjemaet (krever innlogging med ID-porten)

Lurer du på om din idé er innafor? Stikk innom oss på bydelshuset i Traneveien 10, eller ta en telefon så skal vi svare så godt vi kan.

Siv Selvik Helgesen: 993 67 039

Robert Raustein: 473 98 900